søndag 4. oktober 2009

Helga over for denne gang!

En stille og rolig helg er over! Jobba som sagt på lørdag, så var jo ikke hjemme før ca kl. 19.00. Brodern kom en tur på besøk på kvelden, og jeg slang sammen noe taco i full fart!! Ellers ble det en ganske så rolig men koselig kveld!


Zenta var så GLAAAAD for å se "onkel" igjen!! hehe:-) Skulle bare leke heeeele tiden! Hun sov godt den natta for å si det sånn!!! 


leike helke tiden, med onkel og en tom cola flaske i munn!!! det er nok det beste hun vet å leke med, etter fotballen sin!I dag søndag, har jeg rett og slett bare slappet av!! jobb igjen i morgen, så nå er det natta på meg! Ha en flott kveld videre til alle som titter innom...og takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen!

           Klem fra 

                Jeanette

2 kommentarer:

Gry sa...

Se der har du jammen meg ommøblert i stua også ja! Hvertfall siden vi var hos dere! Kan ikke huske at du har blogga om det?? Takk for koselig kommentar inne hos meg! Klem

Frk. T sa...

Åå, og jeg som var supersulten før jeg kom inn på bloggen din, nå er jeg rett og slett desperat!!!; ) Ny uke og nye muligheter ja, helgene går så altfor fort.. Klem Frk T