onsdag 30. september 2009

Litt skatter:-)

I går hadde jeg fri! deilig! Så da var planen å rydde og vaske hele huset...tjaaa....litt fikk jeg gjort, men det var jammen meg deilig å late seg på sofaen også!

På kvelden dro vi bort til mamma og pappa en tur! Brodern hadde tatt turen hjem en tur fra sverige! Er jo ikke så ofte vi ser han nå da kan man si! Han fylte 25 år den 15.09.09, så vi hadde en liten feiring for han i går da...med litt mere familie:-)

Senere dro mamma opp ting og tang hun hadde fått av en nabo!!! Og der var det jo litt til meg også som jeg plukka meg ut!!! hærlig:-) Så nå skal jeg bare finne litt plass å ha det på da!! hehe:-)

                                            SE SÅ MYE FINT JEG FIKK!!!!!
Dette er da min kjære lillebror da som jaggu har blitt 25 år allerede...huff!! tia bare flyyyr avsted! Var kjempe koselig å se han igjen da!


Ha en strålende kveld folkens:-) Nå er det natta på meg!!

Klem Jeanette

5 kommentarer:

Gry sa...

heldig du er a som finner sånne skatter! :) du snakket om en hobbykveld for lenge siden, har du fått hatt det eller??

Gry sa...

Ja jeg så du skrev det der skjønner du, men akkurat da passet det ikke for meg så skrev ikke noe på det.. men er gjerne med en dag jeg! Men ikke før etter vi har vært på ferie tror jeg.. lyst til å komme litt i gang med julegaver og sånt! Eller bare kort eller noe! hihi..

Therese fra huset med de rare i sa...

Så hedig du er som får slike skatter opp i hendene:D Kjekt å se broren sin tenker også:D Og det om å slappe av på sofaen kan jeg alt om:P

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Her var det mange flotte skatter, ja!! Så heldig du var!

Ha en fortsatt fin uke!

Klem Anette:)

Min stil sa...

Flotte skatter. Heldige deg.
Tusen takk for koselig kommentar. På bildene som er printet ut har jeg brukt akvarellpapir. De er nokså tykke og kan være litt vanskelig å få gjennom printeren, men etter litt om og men så går det. Disse arkene er fine å bruke til vintagebilder, for de har den flotte litt grove teksturen.
Ønsker deg en trivelig helg.
Klæm fra Susanne