tirsdag 18. august 2009

København:-)

Så var det mandag, og vi hadde kommet til københavn!! Først tok vi turen til "Den lille havfrue"

Og et par bilder var tatt, så var vi ferdige der...hehe....Var jo ikke all verden å se liksom..Videre kjørte vi til et akvarium i Køben....Noe måtte vi liksom finne på også, og det var jo ganske tidlig ennå...Tok mange bilder, men gidder ikke legge ut alle.....var ikke det beste akvariumet akkuratt, men helt greit.
jeg syntes saltvannsfisk er skikkelig stilig...masse flotte farger:-)


Været var ganske grått når vi sto opp, men litt utover dagen, ble det go vær ja!! Og jammen fant vi en dyrepark også....Så vi tok turen innom der da, og det var myyyyye å se...ganske stort ja...vi brukte vel mellom 2-3 timer....tok oss en matbit der inne også da:-)


Etter vi hadde vært her inne, titta vi bare litt rundt i køben, men ikke mye, og det er en ganske stoooor by, så man rekker ikke alt! Vi skulle jo kjøre videre til helsingør, og ta fergen over til helsingborg. Min kjære bror har flytta til sverige, et sted som heter høganes, og det ligger ca 15-20 min fra helsingborg...så vi kjørte dit, og var der et par dager..glemte da selvfølgelig å ta bilder der...men men.....koselig hadde vi det ihvertfall:-)

Ingen kommentarer: