tirsdag 18. august 2009

High chaparral!

Så var det onsdag. vi dro fra brodern klokka 09.00 om morran. da tok det ca 2 timer til HIGH CHAPARRAL! Vi sjekka inn på hotellet Big Bengt når vi kom dit, så gikk vi for å spise på en av restaurantene....nam nam...god mat:-) Etterpå gikk vi inn i byen da! det første vi gjorde var å ta et tog, gammelt damplokmotiv. kjempe morro...vi kjørte litt rundt i byen, og ante fred og ingen fare. så kommer en av disse som spilte konduktør, og fortalte det at vi skulle gjøre et lite stopp for å ta med litt post! 

Dere ser jo på bildet under at det ser så flott ut!


Plutseli!!!! Kommer det en banditt inn i vognen vi satt, og ropte opp med hendene....vi skvatt jo med engang, men det var jo bare et spill!!! Jeg bare satt å lo, artig...og flinke til å spille var de å!Etter vi hadde tatt denne tog turen, tok vi turen til Mexico City....titta litt rundt der, også gikk vi videre til indianer landsbyen!
Klokka 17.00 skulle det være Wild West Show. det måtte vi ha med oss....det var dødsbra, og det er jo vannvittig bra skuespillere...stunt tok de også nok av!! kjempe morro å se, også ekte som det liksom var!
19.30 var det danse/sang show i den ene saloonen...så vi tok turen dit også:-)knut tok seg en øl, mens jeg måtte nøye meg med en cola da!! hehe:-) De var kjempe flinke, morro dette også:-

Når dette var ferdig, slappet vi litt av på rommet, også gikk vi for å spise etterpå!! Torsdag, vi sto opp kl 08.30, ordnet oss, sjekket ut av hotellet, og gikk for å spise frokost buffet...namnam......så gikk vi inn i parken igjen kl.10.00 når de åpnet. Der så vi Lucky Luck showet, men det ble bare med det...været ble dårlig, det regna i et sett...Så da bestemte vi oss for å reise videre....siden været var så dårlig hele veien, dro vi like gjerne hjem, og var hjemme ca20.30...greit å ha litt tid hjemme også resten av ferien...

Borte bra, men hjemme best som de sier:-) Men det var en fin ferie:-)

Ingen kommentarer: