søndag 12. januar 2014

A true love story

10.August 2013 Ble jeg sammen med drømmemannen. Rett og slett.
Det er egentlig veldig spesielt dette. Vi møtte hverandre over nett for ca 3 år siden, han tok kontakt med meg. Han var veldig int og jeg likte godt måten han skrev til meg på. Så kom dagen vi skulle møtes første gang. jeg kjente sommerfuglene i magen. Når jeg så han, da visste jeg at dette var mannen. Det var noe rart som skjedde inni meg. Vi møttes mye og fant på alt mulig sammen ca et halvt års tid, men vi ble aldri kjærester. Hvorfor? Aner ikke....så vi sklei fra hverandre, og mistet kontakten. Men plutselig kom dagen, 8.august 2013, han skrev til meg på facebook, og skrev rett og slett HEI. Herregud som hjertet mitt plutselig pumpa...fortere og fortere...han lurte på hvordan det gikk, og vi pratet litt. Plutselig så sier han: vettu, da jg var på jobb i sted så plutselig begynte jeg å tenke no voldsomt på deg.


Nå gikk hjertet fort jah...Alt var så uvirkelig, men jeg kjente at følelsene for han var ikke borte.
Så spurte han om jeg ville komme på skype, og det gjorde jeg. Når vi så hverandre.....Vi kan ikke forklare hva som skjedde...vi begynte å skjelve, svette, puste tungt begge to...Var dette skjebnen????
Følelsene mine var ikke borte for denne karen nei, og tårene bare trillet. Vi bestemte oss for å møtes, og Lørdag 10.August 2013 møttes vi, og det var PANG! Det var oss to...Dette er drømmemannen skjønte jeg med en gang. Nå har vi vært sammen i 5 mnd og har det helt fantastisk. 16. Desember 2013, dro vi på København tur...Og gjett om jeg fikk min største overraskelse på lenge..JAA, han fridde.. 15.08.2015 er den store dagen. og 1.februar flytter vi sammen.
Endelig har jeg funnet drømmemannen, og nå skal vi slå oss til ro. Livet er rett og slett perfekt nå.At det finnes en der ute for alle og enhver, det er jeg sikker på. jeg har funnet ut at man ikke skal lete, for plutselig en dag, så står din andre halvdel der.

1 kommentar:

Camilla sa...

Fininger <3 Glad på dine vegne søssa <3