torsdag 1. september 2011

Fotografering av Bryllup

For en stund tilbake ble jeg spurt om jeg ville fotografere i et bryllup. jeg elsker jo å ta bilder, er vel det man kaller hobbyfotograf, men kan ikke mye om det! Er masse jeg må sette meg inn i. men jeg takket nå ja til jobben, og sa det som det var!

Det jeg gjør annerledes enn de fleste andre fotografer er at jeg er med på HELE bryllupet!

så det ble til sammen rundt 1300-1400 bilder! da startet jeg med å ta i kirken, og til laaangt ut på kvelden! Og i tillegg til en veldig billig penge!

Så lørdag 6.august, kom den store dagen:-) De var jo kjempe flotte begge to:-)
Dette var kjentfolk, så det roa ned nervene mine litt! Man tenker jo hele tiden på at man må få til bra bilder:-) har hatt et sånt "oppdrag" før, og de ble fornøyd ihvertfall:-)

Brudeparet, brudepike og forlovere ble hentet i limousin, og der ble jeg med også!

Etter vi hadde tatt alle "brudebildene", så satte vi kursen mot lokalet. Jeg fikk også servert nydelig mat, og hadde egentlig fritt spillerom på hvor og når jeg ville ta bilder...så da var det ikke mye jeg gikk glipp av for å si det sånn:-)


Legger med et lite bilderas...så kan dere se selv! Jeg ble ganske fornøyd, til å ikke ha noe bakgrunn om dette....
Og dagen etter fikk jeg allerede et nytt oppdrag, de som var i bryllupet var kjempe fornøyde med all fotograferinga jeg hadde gjort, så søstera til brudgommen, bestilte meg til sitt bryllup neste år :-) Gleder meg allerede..

legg gjerne igjen noen kommentarer på hva dere syntes :-)

3 kommentarer:

Stine Camilla sa...

Nydelige bilder :)
Gleder meg til du skal ta bilder i vårt bryllup :D

Klem Stine Camilla

Stine Camilla sa...

Sv: Så bra du gleder deg :)
Jeg skal reklamere for deg ;) Det har jeg allerede sagt til deg at jeg skal =) Jeg lager et innlegg i morgen tenker jeg ;) Og takk for at du skrev med e-mail adressen din, for da legger jeg ut den også.
Ja, det håper virkelig jeg også =) Så bra du gleder deg til bryllupet vårt :D

Klem Stine Camilla

ingjerd sa...

Flotte bilder, og så gøy å gjøre noe en trives så godt med......Gullskogen gård er en flott arena og leke seg på. Lykke til med neste oppdrag.