torsdag 18. februar 2010

Hyttetyr til geilo....


På fredag var det tid for hyttetur...gubben kunne ikke være med, men jeg slang meg på uansett.....Vi reiste oppover ca 15.00....det var jo 3-4 timer å kjøre(inkludert stopp på veien)....Ingen av oss hadde vært på hytta før!! det er en hytte en kamerat lånte igjennom jobben sin! Da vi kom fram til parkeringa, ble vi kjørt opp til hytta med snøscooter.....morro!! Det ble så enkel mat som pølser på fredag kveld.....og litt drikke....koooos!! Vi var vel i seng rundt 02.00:-)

Lørdag våknet vi opp til  strååååålende vær!!! så nydelig...jeg lagde frokost...egg og bacon, nystekt brød, og litt til!!! godt med fokost jah!! Også beveget vi oss ut i det flotte været...satt på terassen heeeele dagen!!!'

Vi akte,sto på ski.....og leika oss i snøen!!! blir som unger igjen vettu!! er jo så morro...og fart fikk vi også på disse akebretta!!

jeg stoooorkoooser meg!! så gøy vettu....

det er jo jaggu tungt og gå opp denna bakken noen ganger, så vi tok en liten skytekonkurranse også!! blinken var 3 halvlitere med tomme cola flasker.......

etter maaange timer ute i det nyyydelige været, beveget vi oss inn.....når sola gikk ned, begynte det å bli litt kaldt ute...da var det deilig å tenne lys og fyre i peisen! så var det tid for mat utpå kvelden, da ble det taco...mmmmmmm.....det er jo sååå godt! 

gooode og mette ble vi og vi kosa oss utover kvelden, med prat, spill og god drikke....


TUUUSEN TAKK FOR EN KJEMPE FLOTT TUR FOLKENS:-)

1 kommentar:

Mona Christin sa...

Hei.

Tusen takk for kommentar♥

Dette så veldig koselig ut. En hyttetur i ny og ne er bare sunt for sjelen. Behøver ikke være lenge heller.

Vi pleier å ta en tur til Trysil hver vinter i mangel på snø her nede, men i år orker vi rett og slett ikke. Lei snø og kulde alle sammen. Til og med ungene hadde ikke lyst og det er de som vanligvis maser om å dra.

Ha en fin helg.

Klem fra Mona C♥