onsdag 29. september 2010

Homeparty's

speil inni, så det ser ut som det er maaange rader med lys bakover!!! Se på alt dette nydelige i sølv...lekkert spør du meg!
Som noen kanskje har fått med seg så driver jeg litt med homeparty's for noe som heter partylite.
Vi har masse flotte produkter som pynteting,lys og kroppspleieprodukter.

Av de kundene jeg har, så har jeg fått masse gode og fine tilbakemld på at lysene våres er kjempe bra:-) de brenner lenge, og at kroppspleieproduktene er fantastiske.

Nå har høst/vinter katalogen kommet, og mye flott... Er det noen som kunne tenke seg å ha et party kanskje. greit at dere bor i drammen,lier,asker,røyken området.

legger ut noen bilder av de flotte tingene våres! Nå som det er kaldt ute, mørkt, hva er vel ikke koseligere enn å samle en venninne gjeng, og tenne noe lys, med litt godt å bite i:-)

Ta et party da vel, er jo ingen kjøpetvang, men alltids koselig å samles!!


Koselig med høststemning på denne tiden av året!

Så mye man kan finne på å bruke pyntetingene til også, det står jo bare på kreativitet
Nå nærmer det seg med stormskritt mot jul også, og da er det vel tid for julagave kjøp igjen...kanskje noe av dette faller i smak!?! Vi har myyye mer, men dette var en liten smakebit.

Ha en flott onsdag alle sammen:-)2 kommentarer:

sylvia sa...

oj,så masse nydelig det var her,bor litt langt unna for party,men likte alt i sølv kjempegodt,
lykke til med salg.
klem fra sylvia

Bjarte sa...

Ja, virkelig mange flotte produkter du har.

Kanskje du vil arrangere MiniMesse, eller la andre delta med dine produkter på ei av MiniMessene som kommer på vestlandet?

Uansett, så ville det være flott om du ble med på www.MiniMesse.no eller Facebook-gruppen "MiniMesse for Homepartys". Se gjerne http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=366529657242