onsdag 10. juni 2009

Slektstevne.

Lørdag 23.mai da var det tid for slektstevne. Dette er da på farfar sin side. så det blir jo alle slektninger av oldefar da!
Det var jeg, Tante anne marie, min kusine lise og min kjære søster camilla, som satte i gang dette! Er jo ikke akkuratt ofte du møter så mange i slekta, og det er jo faktisk mange man ikke vet hvem er engang.

Vi startet det hele kl:15.00. Vi serverte lapskaus og pølser...og det gikk unna det gitt!!
Så hadde vi litt leker for de minste og for de store å da!! hehe:-)
Etterhvert ble det servert kaffe, brus og maaaange deilige kaker:-)
Det så ut som folk koste seg ihvertfall!!

Så måtte vi jo få tatt litt bilder også...jeg knipsa ca 150 bilder denne dagen, men legger bare ut noen få! Vi tok jo bilder av hver familie, av søskenbarn, 3 meninger og 4 meninger! Men vi tok også bilde av alle sammen samla! Tine hadde meg seg fotoutstyret sitt, og vi satte kamera på selvutløser...det gikk så fint! Jeg har lagt med et bilde av oss alle sammen på...utenom meg, tina og carina, som dirigerte litt først! Hehe:-) Det var jo selvfølgelig noen som ikke kom denne dagen, og noen dro hjem tidlig, så alle er jo ikke med!!

Som sagt noen leker hadde vi...her skulle man spise 2 marie kjeks, også var det 1.mann til å plystre reint!! det vakke enkelt nei!!! hehe:-)Masse deilige kaker hadde vi å! Noen hjalp til med å bake en kake med til oss!!! veldig snilt asså:-) nam nam nam.....Her er stolleiken for de voksne igang, jaggu er vi ivrige jah!!!!
Og vinneren ble min kjære kusine monica!! Grattis!! hehe:-)


Stolleiken for ungdommen måtte vi jo også ha. og her ble vinneren dattera til den forrige..


Her er stolleiken for de minste, og hvem ble vinneren her, joda sønnen til den 1. lenger opp!!! Så her var det familiepower jah!!


Dette er da et bilde noen hadde tatt med seg av min kjære oldefar...det er nok mange som ikke hadde sett han ja! første gang jeg så bilde av han, og jammen var farfar lik faren sin jah!!

Vi hadde en veldig koselig dag/kveld, og det var en fulltreffer syntes jeg!!!

Ingen kommentarer: