lørdag 30. januar 2010

venter ennå...........

I forrige innlegg skreiv jeg at vi skulle få nytt gulv, men vi venter ennå på denne snekkeren som skal komme...aner ikke når det blir....

Bare håååååper at det blir til uka!! blir GAAAAL av å venteeeeeeeeee............

onsdag 27. januar 2010

Nytt gulv i dag!!!

For 2-3 uker siden...når kulda var på det værste, ja, da hadde vi vannlekasje her nede....

Jeg og gubben var ikke hjemme når det skjedde......så når vi kom hjem, var det en liten hund som møtte oss i døra, og der sto hun i det vannbadet! HUFF!! Toalettet våres er jo ikke så stort, og ligger ute i gangen, og under vasken hadde det ene røret hoppet av!! døra sto jo oppe, så derfor ble det ganske vått i gangen å!! Så da var det bare å begynne å tørke da!! myyye vann var det!  Dette går på forsikringa gudsjelov!!! hehe... Forrige uke var de her å reiv opp det "nye"gulvet....er jo ikke mer enn 3-4 år....men men.....så nå har det tørka i en uke....og jeg blir gaaaal av det gulvet som synes nå!! USJ!!! Så når jeg kommer hjem fra jobb i dag, så håper jeg gulvet er på plass!! alle disse snekker karene skulle komme i dag ihvertfall!! krysser fingra og håper på nytt gulv i DAG!!!  Tok et bilde når de hadde tatt opp det andre gulvet!!! se hvor grusomt det er, det som synes nå!!! *grøss*

Som dere ser selv, så skjønner dere nok at jeg vil ha på plass det nye gulvet!!! 

fredag 22. januar 2010

Ny lykt:)

Var en liten tur på liertoppen i kveld....skulle bare ha noe småtteri, og jaggu ble det med en lykt på kjøpet også!! 79 kr hansen&dysvik....det er billig:-)

syntes det ble koselig jeg, når lyset var tent i kveld!

onsdag 20. januar 2010

2 år:-)

GRATULERER MED DAGEN ZENTA:)

I dag er lille jenta vår Zenta 2 år....syntes ikke det er lenge siden vi fikk henne hjem jeg, men tiden flyyyr avsted!

Her er Zenta 8.uker....samme dagen som vi hentet henne! Liten bamse...

Dette bilder er fra 2.juledag 2009...så det er ca 1 md siden..........så søt og go atte!!

Besøk.......

På søndag kom carina og Tine en tur innom......de skal kjøpe kjøkkenbordet av oss!! Så da blei det til at vi satte oss ned litt, å skravla!! Etterhvert fant vi ut til at vi ville spille litt!! har dilla på et brettspill som heter setlers!! Kjempe morro, og koselig!! Sulten kom vel trengende på etterhvert, så vi spleisa på et par pizza også!! smakte godt det:-)

koselig kveld:-)

Godt med litt mat i magen jah!!

tirsdag 19. januar 2010

så søtt og lite......


På tv stua har jeg to små hvite lack bord fra ikea...syntes de er veldig enkle og søte!! Og litt pynt må vi ha på disse søte små også!! så her er det noen bilder fra det ene!! er det ikke koselig a???

Jeg er veldig glad i engler...og denne er spesiell!! det er en skytsengel!! fikk den av min tante en gang hun kom fra london!! alle vi jentene fikk hver vår, og de er forskjellige...de er for hvert stjernetegn!! så denne er for jomfruen!! 

lørdag 16. januar 2010

"Ny" liftgardin!


Kjøpt meg "ny" liftgardin i dag! Gry og Per Arne hadde byttet ut vinduet, og derfor passet ikke denne liftgardinen hos dem lenger...den er nesten helt ny, hadde vel bare brukt den et par mnd! Og jeg var på utkikk etter liftgardin, så da var joe saken ganske grei!! så nå har vi fått den opp på kjøkkenet!! Da ble det også litt nytt i vinduet...kjøpte 2 lykter på plantasjen, og et par nye blomster der!! Blei så koselig atte:-) Ganske fornøyd jeg nå! Hva syntes dere??

Jeg bruker norgesglass til å oppbevare noen av telysene mine i....også knyte med et søtt blondebånd rundt! Kjempe koooselig syntes jeg!

Denne brødboksen er i kjøkkenserien fra Perfect Home, og den er jeg super glad i.....

Kjøpt oss ny tv i dag å!! Innlegg om det får vente til i morgen!!!

Dette ble bra Gry, eller hva??? også bare til halv pris!! suuupert!! Sjekk ut bloggen hennes http://gryshverdag.blogspot.com/

fredag 15. januar 2010

Julegave!

Til Jul fikk jeg mange fine gaver!! fikk vel det som sto på ønskelista!! Og en av tingene var boka som heter: SAMMEN TIL VERDENS ENDE. Den fikk jeg av min kjære bror i gave!

Nå skal jeg sette meg ned å lese...og jeg gleder meg til å begynne på den! Tror den er ganske gripende.......

tirsdag 12. januar 2010

nyyyyydelige roser....


Nyttårsaften fikk jeg en nydelig bukett med hvite roser av min kjære kusine....og de blomstrer for fult her i stua!! se så flotte de er....

mandag 11. januar 2010

Utfordring!!!


Var inne å titta på bloggen malivas verden, og der lå den en utfordring!! Hva slags kaffe/te boks har du??? 

Her er min te og kaffe boks/krukke!!!

Jeg sparer på denne serien fra perfect home.....er veeeldig glad i den!!!

jeg sender utfordringen videre til:

Aases fantastiske verden

Grys hverdag

Hespe

Lindas skattekammer

Renates kammers

The creme house

Ha en fin mandagskveld videre:-)

klem klem

søndag 10. januar 2010

Brrrrrrrr.....så kaldt det er!!


De siste dagene nå har det vært gruuuusomt kaldt her i lier! Så da er det jo bare å sitte inne, med fyr i peisen, varm kakao, pledd og en god bok!!! det er jo kos da! Jeg syntes vinteren er en fin årstid, når det er mye snø, og blå himmel, og sola skinner...det er flott å se på, men den kulda kunne vi vært foruten!! I morra skal jeg legges inn på sykehuset!! Da skal jeg fjerne mandlene mine...grugleder meg!! men skal bli godt å bli kvitt dem! Ha fortsatt en flott søndag alle sammen:-)

klem klem 

tirsdag 5. januar 2010

Nyttårsaften!



Nyttårsaften denne gang skulle vi ha hjemme hos oss!!! Og på menyen sto det hasselbakpoteter, svinefilet, kyllingfilet og tilbehør!!! vin og brus ble servert til maten!!! Desserten var sjokolademousse m/krem, og mandelpudding m/rød saus!!! Gjestene var bedt til kl: 19.00, men vi spiste ikke før 20.00.....Vi ble 10 stk, og det virka som de koste seg med maten ihverfall!! bordet pyntet jeg i sort og sølv.....med juleservice mitt!!! Etter vi hadde spist oss gode og mette, var det bare å få igang musikken.....hehe....Og alkoholen skulle innabords!! :-D 23.45 kledde vi på oss, å gikk ut....noen få raketter skøyt vi opp, tente stjerneskudd, og spratt opp champisen!!!! HAPPY NEW YEAR!!! Når denne seangsen var over, gikk vi inn igjen, å fortsatte festen, med dans, prat, fest og morro!!! tror faktisk jeg tok over 100 bilder...men legger bare ut noen få her!! hehe:-) Jeg var vel den siste som la meg, og da var klokka slagen 03.45......da var det jammen meg deilig å krype ned i senga!!!! Vi hadde en fantastisk nyttårsfeiring!!! Her kommer et lite bilderas!!